Cosmin Olaroiu i-a luat apararea lui Nicolae Dica, dupa ce acesta a fost criticat de Gigi Becali. Argumentul lui Oli este faptul ca atacantul a evoluat pana acum in 50 de partide, din februarie pana acum. Tehnicianul stelist, Cosmin Olaroiu,

Cosmin Olaroiu i-a luat apararea lui Nicolae Dica, dupa ce acesta a fost criticat de Gigi Becali. Argumentul lui Oli este faptul ca atacantul a evoluat pana acum in 50 de partide,
din februarie pana acum.

Tehnicianul stelist, Cosmin Olaroiu, a tinut sa-i ia partea jucatorului sau, spunand ca este de inteles de ce nu mai da randamentul scontat. ""Este un jucator foarte important pentru Steaua si cred ca toata lumea asteapta foarte mult de la el. Dica a jucat 26 de meciuri, adica 1.900 de minute la echipa de club, in trei luni si jumatate, plus patru partide la echipa nationala. A ajuns la 50 de meciuri de la sfarsitul lui februarie pana acum, in conditiile in care a avut doar doua saptamani pauza. Pe undeva e de inteles si cred ca are circumstante atenuante"", a declarat Olaroiu.

CIRCUMSTANTE. Antrenorul formatiei din Ghencea a mai spus ca problemele lui Dica nu sunt legate de faptul ca Gigi Becali i-a marit salariul. ""El e patronul, are toate motivele sa fie suparat, sunt banii lui.

Si-a spus punctul de vedere. Poate a fost putin dur cu unii fotbalisti. Nu e nici o legatura cu salariul sau cu pregatirea lui. Incearca sa faca tot ce poate, dar nu reuseste intotdeauna. Cu Urziceni a fost marcat pe tot terenul, la Madrid a fost marcat de Emerson, lucru care-i limiteaza posibilitatile de exprimare. La Piatra Neamt nu s-a simtit foarte bine, era afectat de declaratiile din ultimele zile, dar nu e nici o problema, am discutat cu el. Se va pregati in continuare pe aceeasi linie si nu cred ca se va intampla de multe ori sa mai aiba evolutii ca la Piatra Neamt"", a mai adaugat tehnicianul.

RADOI. Olaroiu a afirmat ca Mirel Radoi va fi supus la sfarsitul saptamanii unui alt examen medical, in urma caruia se va sti cand va reveni pe gazon. ""In privinta lui Radoi nu trebuie sa ne grabim. A facut un antrenament cu echipa, lucreaza si separat si va reintra in programul echipei. Examenul efectuat la Bologna a relevat faptul ca nu poate juca la Madrid, iar la sfarsitul saptamanii va mai efectua un examen medical. In aceasta faza, e normal sa-l mai doara piciorul"", a punctat ""Oli"". Altfel, tehnicianul a spus ca Nesu si Cristocea ar putea reveni pe gazon la meciul de maine din Cupa, cu Apulum Alba Iulia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.