Asta-seara, de la ora 18.00, in Club Underworld din Bucuresti (B-dul. Mihail Kogalniceanu nr. 3) are loc prima dintr-o serie de intalniri intitulate "Efectul de seara", la care sunt invitati tineri profesionisti din teatru, film, arte plastice, muzic
Asta-seara, de la ora 18.00, in Club Underworld din Bucuresti (B-dul. Mihail Kogalniceanu nr. 3) are loc prima dintr-o serie de intalniri intitulate "Efectul de seara", la care sunt invitati tineri profesionisti din teatru, film, arte plastice, muzica, literatura, media si publicitate. Oaspetii de azi vor fi regizoarea Carmen Lidia Vidu si scriitorul Augustin Cupsa. Intrarea si discutiile sunt libere.
Creatorii vor vorbi despre munca lor, despre reusitele lor, dar si despre cine sunt ei. La inceputul fiecarei intalniri, moderatorii Ovia Herbert, Catalina George si Bogdan Nita (care vor juca pe rand, prin rotatie, rolul de gazde) vor prezenta invitatii nu doar printr-o discutie cu acestia, ci si prin proiectii de secvente din spectacolele si filmele la care au lucrat, prin fragmente din cartile pe care le-au scris sau prin imagini de la expozitiile lor.
Initiatorii proiectului isi doresc, prin aceste intalniri, ca publicul sa-i cunoasca pe tinerii profesionisti si sa se apropie de ei, incercand sa ghiciti de ce se tem ei cei mai tare, ce muzica asculta sau daca sunt consumatori de filme de animatie.
Carmen Vidu este o tanara regizoare de teatru (26 de ani), autoare a unor spectacole cu o componenta vizuala (multimedia) puternica. In "I Hate Helen", unul dintre ultimele doua montate de ea (la ArCuB), povestea tanarului Steve, obsedat de Helen, se imbina cu imagini din show-ul difuzat ilegal de acesta pe Internet si cu episoade din serialul sau de animatie "Iepurasul Emerson salveaza universul". "O statie", montat anul acesta in cadrul proiectului "Comedia tine la TINEri", s-a jucat cu succes in teatrele din Bucuresti, dar si in cluburi si la multe dintre festivalurile din tara. Augustin Cupsa, de profesie psihiatru la Spitalul 9 din Bucuresti, a debutat anul acesta cu romanul "Perforatorii", la Cartea Romaneasca, carte care a castigat concursul de debut al editurii; Cupsa a castigat, de asemenea, concursul de scurtmetraje organizat de HBO la TIFF. Urmatoarea intalnire "Efectul de seara" va avea loc in 20 noiembrie. (I. POPOVICI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.