Basarab Panduru, care a debutat pe banca tehnica a Farului chiar la Timisoara, impotriva echipei la care si-a inceput cariera de antrenor, a purtat un tricou violet la meciul "Poli", scor 1-1, afirmand ca a dorit ca astfel sa respecte o promisiune fa
Basarab Panduru, care a debutat pe banca tehnica a Farului chiar la Timisoara, impotriva echipei la care si-a inceput cariera de antrenor, a purtat un tricou violet la meciul "Poli", scor 1-1, afirmand ca a dorit ca astfel sa respecte o promisiune facuta fanilor banateni. "Le-am promis suporterilor ca o sa port un tricou violet si m-am tinut de cuvant. Eu nu am facut nici un rau acestei echipe, din contra, am luat-o de unde am luat-o si am dus-o unde am dus-o!", a spus Panduru. Acesta a vorbit si despre faptul ca pe Stadionul "Dan Paltinisanu" au fost prezenti, la partida de sambata, doar 3.000 de spectatori, un record negativ pentru "Poli" in acest sezon. "Pe vremea mea veneau 40.000 de oameni la stadion si nu cred ca veneau pentru mine, ci pentru ca aveau ce sa vada. Nu aveam jucatori cu multi bani, erau jucatori de divizii inferioare care jucau la nivel inalt si care jucau fotbal. Oamenii sunt singurii care nu pot fi mintiti. Nu sunt prosti, vin daca au ce sa vada, daca nu, nu mai vin", a spus Panduru. Antrenorul "marinarilor" a mentionat ca de cand a parasit Timisoara nu a fost contactat de nici un oficial al gruparii banatene pentru a reveni la conducerea tehnica a echipei. Directorul tehnic al echipei constantene, Ion Marin, s-a declarat multumit de rezultat, apreciind ca, dupa evolutia de la Timisoara, Farul nu ar fi meritat sa piarda partida cu "Poli".
Iancu s-a suparat
Marian Iancu, boss-ul lui "Poli", nu a dorit sa discute cu reprezentantii mass-media, afirmand doar ca este suparat si dezamagit dupa rezultatul de sambata, pe care l-a pus pe seama ghinionului. In schimb, antrenorul Alin Artimon s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor sai. "Este dificil sa iei gol in ultimele minute. Puteam sa transam jocul mai devreme", a punctat Artimon. Atacantul Gueye Mansour a declarat ca pentru o echipa este greu atunci cand pierde puncte pe final de meci si a subliniat ca, desi banatenii ar fi putut beneficia de un penalty in prima repriza, nu poate fi data mereu vina pe arbitraj.
Andrei Cristea a declarat ca ii pare rau ca, desi a marcat, "Poli" nu a reusit sa invinga Farul, fiind egalata pe final. "Nu este stilul meu sa dau vina pe ghinion. Si noi am castigat alte meciuri in ultimele minute, iar acum s-a intors roata", a apreciat Cristea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.