Patronul Gigi Becali si-a criticat dur jucatorii dupa remiza alba inregistrata in fata Ceahlaului. Finantatorul a renuntat la ideea de a mari salariile jucatorilor si spune ca multi titulari vor deveni rezerve. Becali a nu fost la Piatra-Neamt

Patronul Gigi Becali si-a criticat dur jucatorii dupa remiza alba inregistrata in fata Ceahlaului. Finantatorul a renuntat la ideea de a mari salariile jucatorilor si spune ca multi titulari vor deveni rezerve.

Becali a nu fost la Piatra-Neamt, aceasta fiind a patra deplasare in acest an in care nu insoteste echipa, dupa cele de la Timisoara, Arad si Iasi. Dupa meci, intr-o interventie telefonica la OTV, patronul Stelei a acuzat prestatia foarte slaba a jucatorilor sai. ""N-am avut nici macar o jumatate de ocazie. Stateam acasa in pat si radeam alaturi de sotia mea de jocul propriei mele formatii. Echipa nu mai alearga acum, ca ei au in cap numai Real Madrid, Lyon, Ronaldo, Raul. Au conturile pline, ce sa se mai oboseasca ei pentru 2.000 de euro, cand au cate 20.000 cu Dinamo Kiev? Asta e mentalitate de fotbalist adevarat? Sigur nu. Voiam sa le mai maresc contractele, dar gata, nu le mai dau nimic"", a izbucnit Becali.

DICA. Finantatorul s-a aratat cel mai dezamagit de evolutia decarului Nicolae Dica. ""Venea mingea la Dica si dadea asa, la misto, nu cumva sa-si intareasca muschii si sa se oboseasca. I-am marit contractul la 150.000 de euro si acum e prea mare valoare ca sa mai alerge cu Ceahlaul. Are numai fite in cap. Se crede mai mare ca Maradona si viseaza numai la oferte de afara, dar va spun eu ca nu are nici una. O sa vedeti de acum incolo cum or sa ia unii dintre jucatori loc pe banca de rezerve. Or sa revina Radoi, Iacob si or sa stea putin pe bara baietii astia, care se cred mari talente"", a adaugat Becali.

TEAMA. Gigi Becali spune ca in acest moment se teme ca poate pierde locul secund. ""Sincer, dupa esecul lui Dinamo la Cluj, chiar mai credeam ca putem lua titlul. Dar vad ca noi ne tot incurcam in continuare. Acum mi-e frica sa nu pierd locul doi. Daca jucatorii mei vor sa se uite la anul la Dinamo si la Rapid cum joaca in Liga Campionilor si ei sa fie in UEFA, e numai problema lor, sa fie sanatosi"", a incheiat Becali.

SI FANII SUNT NEMULTUMITI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.