Adrian Nastase a fost sanctionat aseara cu ""avertisment ultimativ"" de catre PSD Sector 1, motivul invocat fiind pentru declaratiile denigratoare facute in public de catre Nastase la adresa colegilor sai si aducerea in acest fel de prejudicii de ima

Adrian Nastase a fost sanctionat aseara cu ""avertisment ultimativ"" de catre PSD Sector 1, motivul invocat fiind pentru declaratiile denigratoare facute in public de catre Nastase la adresa colegilor sai si aducerea in acest fel de prejudicii de imagine organizatiei.

Decizia de sanctionare a lui Nastase a fost luata cu 12 voturi pentru, 3 abtineri si un vot impotriva, a declarat presedintele organizatiei, Dan Tudorache. ""Daca are opinii diferite, sa si le exprime in cadrul partidului"", a spus Tudorache. El a precizat ca daca Nastase va continua cu ""acest gen de atitudini"", risca excluderea din partid, conform Statutului PSD. Nastase nu a fost prezent la sedinta.

NO COMMENT. Adrian Nastase a declarat Mediafax ca stia ca organizatia Sectorului 1, al carei membru este, urma sa ia decizia de a-l avertiza. El a refuzat sa comenteze aceasta decizie a filialei, motivand ca nu poate face comentarii ""la cald"", si a precizat ca isi va face public punctul de vedere azi, dupa ce va vedea exact care este motivatia statutara invocata de Biroul Executiv al PSD Sector 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.