Paul McCartney a cumparat contra sumei de 200.000 de lire sterline inregistrarile audio ale marturisirilor pe care le-a facut Linda, prima lui sotie, despre mariajul lor nu atat de idilic pe cat s-a crezut, informeaza editia electronica a ziarului In
Paul McCartney a cumparat contra sumei de 200.000 de lire sterline inregistrarile audio ale marturisirilor pe care le-a facut Linda, prima lui sotie, despre mariajul lor nu atat de idilic pe cat s-a crezut, informeaza editia electronica a ziarului Independent. Aceste inregistrari s-au aflat pana acum in posesia fostului agent literar devenit confident al Lindei, Peter Cox. Stirea despre existenta acestor inregistrari a fost facuta publica in urma cu o saptamana, cand Cox a dat un interviu publicatiei The Mail on Sunday. In timpul acestor inregistrari, Linda, care a fost casatorita cu McCartney timp de 29 de ani si care a murit in 1998 din cauza unui cancer, spune ca au fost momente in care a fost chiar pe punctul de a-l parasi pe star. "Erau momente in care Linda se simtea groaznic de nefericita si deprimata din cauza mariajului ei", a spus Cox. Saptamana trecuta, agentul literar a promis avocatilor lui sir Paul ca nu va face public continutul casetelor inregistrate de Linda.
Cea de-a doua sotie a lui Paul, Heather Mills-McCartney, a dorit sa cumpere aceste inregistrari pentru ca puteau fi utilizate in procesul de divort care are loc in prezent intre cei doi. Mills a declarat in dosarul sau ca Paul s-a comportat violent fata de ea de nenumarate ori in timpul mariajului care a durat patru ani, dar starul a negat vehement aceste lucruri. Paul a refuzat sa comenteze despre aceste inregistrari: "Sunt anumite lucruri in viata care sunt personale si cred ca relatia cu un partener este foarte personala si intentionez sa o pastrez astfel". "Cand treci prin momente dificile, cred ca singurul lucru pe care poti sa-l faci de dragul persoanelor implicate este sa pastrezi o doza de demnitate si sa-ti reamintesti ca este vorba despre o problema personala si astfel vei reusi sa treci peste toate astea mai bine", a adaugat McCartney. McCartney si Mills, care au impreuna o fiica in varsta de 2 ani, Beatrice, au anuntat, in mai 2006, ca vor divorta dupa un mariaj de patru ani. Cei doi nu au incheiat un contract prenuptial, astfel incat Mills ar putea cere jumatate din averea personala a lui McCartney, estimata la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.