Dupa ce Curtea de Arbitraj a dat castig de cauza clubului FC National, cei doi jucatori care se pregatesc separat la Timisoara sustin ca au fost victimele unei injustitii si vor depune plangere la forul mondial. Pentru prima data in istorie, FRF v

Dupa ce Curtea de Arbitraj a dat castig de cauza clubului FC National, cei doi jucatori care se pregatesc separat la Timisoara sustin ca au fost victimele unei injustitii si vor depune plangere la forul mondial.

Pentru prima data in istorie, FRF va fi data in judecata de doi fotbalisti. Este vorba despre australianul Shroj si de nigerianul Abiodun, aflati de trei luni in litigiu cu clubul FC National. Dupa ultima decizie a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, care a dat dreptate gruparii ""bancare"", cei doi au amenintat ca se vor adresa la FIFA.

INDIGNARE. ""Nu ma mai intorc niciodata la FC National. Sunt liber. Acum merg la FIFA, pentru ca justitia romana nu este corecta. Mai bine stau la Timisoara si ma fac taximetrist sau ma intorc acasa, in Australia"", a declarat Jonathan Shroj, care s-a aratat indignat de decizia Curtii de Arbitraj a Federatiei Romane de Fotbal: ""Am asteptat patru luni sa ni se faca dreptate si am fost victimele unei injustitii. Daca nu voi putea juca pentru Poli acum, mai astept inca cinci luni decizia FIFA"". La randul sau, Abiodun a precizat: ""Am avut doi ani de contract, dar s-a terminat. Eu vreau la Timisoara, dar daca Poli nu mai are nevoie de mine, voi pleca din tara"".

ACUZE. Avocatul lui Poli Timisoara, Adrian Fanumoca, cel care i-a reprezentat pe cei doi in litigiul cu FC National, a declarat: ""Este o decizie fara precedent, care intoarce pe dos fotbalul romanesc. Vom da in judecata FRF si clubul FC National si vom cere daune, desi stiu ca FIFA nu agreeaza astfel de spete. Dar este un caz special. Li s-a refuzat dreptul la munca"". La FIFA, Shroj si Abiodun vor fi reprezentati de avocati apartinand sindicatelor fotbalistilor din Australia, respectiv Portugalia.

AFAN, CONTRA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.