Ion Dulugeac, om de afaceri in domeniul cailor de rasa, si sotia lui, Elena, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie de la Biroul Teritorial Slobozia pentru comiterea mai multor infractiuni prin care au fraudat fonduri europene, ne-a i

Ion Dulugeac, om de afaceri in domeniul cailor de rasa, si sotia lui, Elena, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie de la Biroul Teritorial Slobozia pentru comiterea mai multor infractiuni prin care au fraudat fonduri europene, ne-a informat ieri DNA.

Ion Dulugeac este asociat unic si administrator la SC Horse Sport Centrum SRL, SC ""Academia Ecvestra Mogosoaia"" SRL si presedinte al Societatii Nationale de Incurajare a Cresterii Cailor de Rasa.

Anchetatorii au constatat ca, din 2003 si pana in 2005, Ion Dulugeac a cerut si obtinut fonduri europene prin programul ""Leonardo Da Vinci"" in valoare totala de 51.088 de euro prin folosirea si prezentarea de documente false. Aceste documente false - peste 100 la numar - au constat in contracte si carnete de munca, diplome de calificare, state de plata, buletine de identitate, pasapoarte, bilete de avion, polite de asigurare, extrase de cont bancar, contracte cu parteneri straini, bilanturi contabile. O parte din falsuri a fost intocmita de sotia lui.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.