Trupa lui Mircea Rednic a suferit duminica prima infrangere din campionat, 1-2 cu CFR Cluj, dupa o serie impresionanta de 13 victorii consecutive. Claudiu Niculescu a pus insuccesul inregistrat in Ardeal pe seama oboselii: ""Am jucat din trei in trei

Trupa lui Mircea Rednic a suferit duminica prima infrangere din campionat, 1-2 cu CFR Cluj, dupa o serie impresionanta de 13 victorii consecutive. Claudiu Niculescu a pus insuccesul inregistrat in Ardeal pe seama oboselii: ""Am jucat din trei in trei zile, oricat de bine pregatit fizic ai fi si tot cedezi. Meciul cu Besiktas ne-a solicitat la maximum"".

NU SUNT PANICATI. Ganea si-a completat colegul din avanposturi. ""Nu suntem roboti, apoi pana si acestia se mai strica. CFR a profitat de greselile noastre, insa nu trebuie sa facem un capat de tara din acst rezultat"", a spus ""Ganezul"". Danciulescu este convins ca infrangerea de la Cluj nu schimba cu nimic datele problemei. ""Nu suntem afectati foarte tare incat sa nu ramanem uniti. Ne imaginam ca o sa mai si pierdem"", a afirmat capitanul ""cainilor rosii"". Membru in CA al lui Dinamo, Vasile Turcu a gasit puterea sa treaca peste amaraciunea esecului si l-a incurajat pe Moti, care a gresit flagrant la primul gol marcat de Surdu: ""Este un jucator de valoare si isi va reveni. A jucat mai slab, pentru ca a fost afectat de eliminarea din meciul cu Besiktas"". ""Am avut impresia ca Anca s-a oprit. M-am inselat, iar echipa a platit pentru asta"", a explicat Moti.

EXCURSIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.