Fostul sef al AVAS, Razvan Orasanu, cercetat pentru scoaterea unor documente din sediul institutiei, a lipsit ieri, pentru a doua oara consecutiv, de la intalnirea cu procurorii. Daca la prima citatie a lipsit motivat, ieri, pana la ora inchideri

Fostul sef al AVAS, Razvan Orasanu, cercetat pentru scoaterea unor documente din sediul institutiei, a lipsit ieri, pentru a doua oara consecutiv, de la intalnirea cu procurorii.

Daca la prima citatie a lipsit motivat, ieri, pana la ora inchiderii editiei, procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 nu aveau nici o veste pentru absenta lui Orasanu. ""Astazi au fost audiati doi angajati ai AVAS, simpli functionari. Domnul Orasanu urmeaza a fi citat din nou intr-una din zilele urmatoare"", a declarat aseara purtatorul de cuvant al Parchetului citat, Mihai Betelie.

Imediat dupa destituirea de la conducerea AVAS, Razvan Orasanu a scos mai multe documente din sediul institutiei. Dupa declansarea cercetarilor, el a sustinut ca actele respective nu erau documente secrete si ca a luat copii ale acestora pentru a se feri de eventuale atacuri ulterioare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.