Dupa ce a fost in doua randuri antrenorul lui Poli Timisoara, prima data reusind promovarea in Liga 1 dupa multi ani, Basarab Panduru a revenit pe Bega in calitate de adversar. A fost ovationat de public, iar la final, satisfacut de rezultat, 1-1
Dupa ce a fost in doua randuri antrenorul lui Poli Timisoara, prima data reusind promovarea in Liga 1 dupa multi ani, Basarab Panduru a revenit pe Bega in calitate de adversar.

A fost ovationat de public, iar la final, satisfacut de rezultat, 1-1, l-a ironizat pe actualul actionar principal, Marian Iancu. Acesta spusese ca fostul international nu se ""mula"" pe stilul lui Poli. ""Vorbesc despre mine, insa nu ma cunosc. Sunt unii la club care spun povesti, dar iau bani. Da, recunosc, Panduru nu e bun pentru Poli!"", a spus actualul tehnician al Farului, care si-a continuat tirada: ""La meci au fost 3.000 de spectatori. Pe vremea mea erau 40.000, si nu cred ca veneau pentru mine, ci pentru ca aveau ce sa vada. Erau jucatori modesti, fara prea multi bani, dar jucau fotbal. Oamenii nu sunt prosti, vin la stadion doar daca au ce sa vada, nu pot fi mintiti"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.