Trupa lui Razvan Lucescu i-a aplicat o corectie severa echipei galatene si si-a luat astfel revansa dupa meciul din sezonul trecut, cand n-a reusit sa gestioneze un avantaj de trei goluri. Zicu a deschis balul, iar din acel moment ""alb-visiniii

Trupa lui Razvan Lucescu i-a aplicat o corectie severa echipei galatene si si-a luat astfel revansa dupa meciul din sezonul trecut, cand n-a reusit sa gestioneze un avantaj de trei goluri.

Zicu a deschis balul, iar din acel moment ""alb-visiniii"" au fost de neoprit. Au inscris inca de doua ori pana la pauza si, avertizati de patania de anul trecut, cand au facut 3-3 dupa ce au condus cu 3-0, n-au mai scazut ritmul.

TAVALUG. Baricada ridicata de galateni in fata portii lui Vatca s-a frant pentru prima data in minutul 38, cand Zicu a inscris cu un sut de la sapte metri. Doua minute mai tarziu Grigore le-a mai aplicat gazdelor o lovitura, iar in prelungirile primului act Mazilu si-a facut si el numarul si a marcat primul sau gol in tricoul alb-visiniu. Giulestenii au fost de nestavilit si in actul secund. Mazilu a realizat ""dubla"", Badoi a dus scorul la un neverosimil 5-0 pentru Rapid, in minutul 74 Buga a punctat pentru 6-0, iar Zicu a desavarsit umilinta galatenilor.

PREVESTIRE. ""Ma bucura aceasta victorie, insa consider ca a fost vorba despre un accident al Otelului, iar Grigoras si jucatorii galateni nu trebuie sa fie loviti, ci sustinuti"", a spus dupa meci Razvan Lucescu. Grigoras a aparut la conferinta de presa afisand mina unui om distrus. ""Ma voi gandi daca voi ramane la echipa. N-am patit in viata mea o asemenea rusine! Imi cer scuze jucatorilor pentru felul in care le-am vorbit la pauza. Tot atunci le-am spus si ca vom pierde cu 7-0 si iata ca am avut dreptate"", a declarat antrenorul galatenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.