HIFIarena, la a patra editie Cele mai recente modele de echipamente audio si video, la Romanian Home Entertainment Show 2006. Timp de patru zile, 30 de camere ale Hotelului Crowne Plaza au fost garnisite cu produse hi-fi audio si video pen

HIFIarena, la a patra editie

Cele mai recente modele de echipamente audio si video, la Romanian Home Entertainment Show 2006.

Timp de patru zile, 30 de camere ale Hotelului Crowne Plaza au fost garnisite cu produse hi-fi audio si video pentru casele romanilor. Iar cuvantul ""casa"" este cel mai potrivit pentru a percepe acele ""High Feelings"", dupa cum suna si sloganul evenimentului. Bine, poti sa ramai doar cu pasiunea, avand in vedere preturile marfurilor expuse, totalul ajungand la un milion de euro, potrivit organizatorilor (chiria unei camere, pe perioada evenimentului, fiind de 2.500 de euro).

OCHI SI TIMPAN. Pe partea audio, atractia HIFIarena raman amplificatoarele pe lampi. Sa luam un Nightingale Armonia, de exemplu. Pretul sau este de 2.000 de euro, la care se adauga doua boxe de 5.000 de euro, suportul pentru boxe 3.000 de euro, cabluri de 1.500 de euro etc. Iar daca doriti sa-l ""testati"", la showroom-ul distribuitorului intrarea se face pe baza de invitatii. Pentru imagine mai buna, HIFIarena 2006 a propus, intre altele, un JVC HD-70ZR7, cu tehnologie HD-ILA (TV hibrid, diagonala 1,78 metri). Costa 280 de milioane ROL si s-au vandut in Romania cinci bucati pana in prezent. Cu aproximativ aceeasi diagonala a avut si Samsung un model, dar la ""numai"" 170 de milioane ROL s-au vandut la noi doua bucati.

Cea mai ""scumpa"" camera a detinut-o Bang Olufsen, produse in valoare de 100.000 de euro. (Nu stim daca in acest pret a intrat si mobilierul ""dedicat""). Potrivit organizatorilor de la Expotek, la editia din 2005, un sfert din produsele expuse s-a vandut, marfuri in valoare de 2.000-3.000 de euro fiind cumparate pe loc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.