Dupa 29-29 cu Banik Karvina, HCM Constanta si-a asigurat locul trei in grupa E, care o califica automat in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dar inca mai are sanse de a continua in Liga Campionilor. Dupa 34-31 in tur, HCM trebuia sa nu piard

Dupa 29-29 cu Banik Karvina, HCM Constanta si-a asigurat locul trei in grupa E, care o califica automat in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dar inca mai are sanse de a continua in Liga Campionilor.

Dupa 34-31 in tur, HCM trebuia sa nu piarda la mai mult de trei goluri diferenta pentru a nu mai putea fi depasiti in clasament de campioana Cehiei. Dupa un meci nebun, cu numeroase rasturnari de scor, cele doua echipe si-au impartit in mod egal punctele puse in joc. In acest moment, constantenii se afla pe locul secund in Grupa E, cu 5 puncte, unul mai mult decat ocupanta locului trei, Gudme. Cum vicecampioana Danemarcei are avantajul rezultatelor directe, HCM trebuie sa obtina macar acelasi numar de puncte cu rivala directa in ultima etapa, la 12 noiembrie, pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor. Romanii raman pe locul doi in urmatoarele variante: daca inving in deplasare pe THW Kiel, daca Banik Karvina invinge acasa pe Gudme sau daca ambele intalniri se termina la egalitate.

ALTE CUPE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.