Visul dinamovist de a egala recordul de 14 victorii consecutive, stabilit in 1988 sub comanda lui Mircea Lucescu, s-a risipit ieri dupa-amiaza, la Cluj, in fata CFR-ului. Confruntarea din cartierul Gruia a fost controlata cu autoritate de e

Visul dinamovist de a egala recordul de 14 victorii
consecutive, stabilit in 1988 sub comanda lui Mircea Lucescu, s-a risipit ieri dupa-amiaza, la Cluj,
in fata CFR-ului.

Confruntarea din cartierul Gruia a fost controlata cu autoritate de echipa italianului Cristiano Bergodi, in fata unei echipe bucurestene anemica si neinspirata.

ERORI. Prima repriza a fost marcata de grave erori defensive in cele doua careuri. Mai intai, in minutul 21, stoperul lui Dinamo, Cosmin Moti, i-a facut cadou un balon lui Anca, a carui pasa a fost finalizata simplu de Surdu. Dupa doar doua minute, apararea gazdelor l-a uitat liber in marginea careului de 6 metri pe Radu Stefan, care a egalat pentru ""cainii rosii"". In partea secunda a fost randul asistentului Traian Marchis sa mai bifeze o mare eroare. In minutul 68, acelasi Anca l-a servit din nou pe Surdu, acesta a inscris, insa asistentul Marchis a anulat golul pentru un ofsaid inexistent. Surdu a punctat pentru victoria clujenilor in minutul 88, spulberand invincibilitatea lui Dinamo.

REACTII. Presedintele oaspetilor, Nicolae Badea, si antrenorul Mircea Rednic au acuzat oboseala: ""Clujul a jucat mai bine, iar victoria lor este pe deplin meritata. Imi asum in totalitate responsabilitatea acestui esec, atat in ceea ce priveste jocul, cat si pentru felul in care am gandit formula de echipa. Jucatorii mei au incercat, dar oboseala acumulata in partidele disputate pana acum, in special cele din Cupa UEFA, si-a spus cuvantul. Consider ca aceasta infrangere este un accident, chiar daca am primit gol pe greseli personale"", a declarat Rednic. La randul sau, antrenorul CFR-ului, Cristiano Bergodi, a spus: ""Am pregatit foarte bine acest meci. Eu spun ca pe Dinamo am surprins-o pe laturi, unde ne-am creat superioritate. Ma bucur ca echipa mea este cea care a dat prima lovitura liderului la zi al campionatului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.