Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo si la Besiktas, a aparut in ziarul "Vatan" de ieri cu un editorial despre meciul dintre cele doua echipe, in care a exprimat foarte multe pareri pro-turci. Sub rezerva ca presa de pe malul Bosforului inventeaza
Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo si la Besiktas, a aparut in ziarul "Vatan" de ieri cu un editorial despre meciul dintre cele doua echipe, in care a exprimat foarte multe pareri pro-turci. Sub rezerva ca presa de pe malul Bosforului inventeaza mult si des, tehnicianul roman dezmintind in foarte multe randuri declaratii din ziarele turcesti, prezentam cateva pasaje din acest editorial. "Eu consider ca la faza respectiva (n.r. din minutul 86) categoric nu a fost penalty. Aici, cel care a facut o mare greseala, alaturi de apararea echipei Besiktas, a fost arbitrul. (...) Pacat de Besiktas. Este trist ca nu a fost recompensata pentru lupta pe care a dat-o, insa fotbalul pe care l-a jucat reprezinta o speranta pentru viitor. Faptul ca, desi Dinamo a jucat cu increderea data de cele 13 victorii obtinute in campionat, Besiktas s-a comportat ca si cum ar fi stapanit terenul, arata ca tinerii fotbalisti isi revin, incet incet. (...) Besiktas a gresit doar de doua ori si a platit scump aceste greseli. La primul gol au gresit la tactica ofsaidului. La al doilea gol l-au lasat singur pe Gokhan. (...) Dinamo a fost departe de ce era in campionat. Stresul Cupei UEFA i-a cuprins pe jucatorii acestei formatii. Besiktas i-a presat bine si i-a prins intr-o zi proasta, dar totusi Dinamo a castigat". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.