"Omul din interior 2", "The Bourne Ultimatum" si "Kung Fu" se numara printre proiectele industriei cinematografice americane, care va fi dominata de continuari, adaptari si remake-uri, informeaza allocine.fr, citat de Mediafax. Regizorul american Spi
"Omul din interior 2", "The Bourne Ultimatum" si "Kung Fu" se numara printre proiectele industriei cinematografice americane, care va fi dominata de continuari, adaptari si remake-uri, informeaza allocine.fr, citat de Mediafax. Regizorul american Spike Lee va realiza o continuare a filmului politist "Omul din interior", lansat in primavara, in care protagonisti vor fi Denzel Washington si Jodie Foster. Filmul a constituit de departe cel mai mare succes comercial al lui Lee, cu incasari de 183 de milioane de dolari. Numele lui Gael Garcia Bernal a fost vehiculat indelung pentru aceasta pelicula, dar, in final, Edgar Ramirez ("Domino") va fi actorul care il va infrunta pe Matt Damon (agentul Jason Bourne) in "The Bourne Ultimatum", cea de-a treia parte a seriei a carei actiune are loc la Moscova, Paris, Madrid, Londra, Tanger si New York. Filmul, regizat de Paul Greengrass, va fi lansat in august 2007.
"Comoara nationala 2" este continuarea aventurilor cu vanatorul de comori Benjamin Gates, interpretat de Nicholas Cage. Filmarile pentru noul lungmetraj vor incepe in luna ianuarie, iar actiunea se va invarti in jurul unei comori care il implica pe Abraham Lincoln si asasinul sau John Wilkes Booth.
In seria adaptarilor, dupa "Ce vraji a mai facut nevasta mea", "Starsky si Hutch" si alte "Misiuni: Imposibile", este randul seriei "Kung Fu" sa fie adaptata pentru marele ecran. Proiectul pentru lungmetraj va fi supervizat de fratii Allen si Albert Hughes, regizorii filmului "Din iad - Jack Spintecatorul".
Fratii Andy si Larry Wachowski, autorii superproductiilor "Matrix", vor regiza prima adaptare pentru marile ecrane a seriei animate "Speed racer", realizata de Tatsuo Yoshida. In seria remake-urilor se numara "Blonde Ambition", cu Jessica Simpson in rolul principal, dupa "O femeie face cariera" (1988), in regia lui Mike Nichols. Filmul prezinta dificultatile pe care le intampina o femeie pentru a face cariera in lumea dura a afacerilor. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.