Poate ca el culegea doar o scama de pe haina ei. Sau poate ca ii arata un exercitiu nou. Orice ar fi pana la urma, un lucru este deosebit de clar: viitoare fosta doamna McCartney, Heather Mills, si antrenorul sau personal, Ben Amigoni, sunt din ce in
Poate ca el culegea doar o scama de pe haina ei. Sau poate ca ii arata un exercitiu nou. Orice ar fi pana la urma, un lucru este deosebit de clar: viitoare fosta doamna McCartney, Heather Mills, si antrenorul sau personal, Ben Amigoni, sunt din ce in ce mai intimi si pare ca nu le pasa de faptul ca presa e in permanenta pe urmele lor, relateaza dailymail.co.uk. Scena a avut loc pe cand cei doi asteptau un tren intr-o gara londoneza. Ben s-a uitat adanc in ochii ei si i-a atins haina cu delicatete. "Nu imi venea sa cred ca ceea ce vedeam chiar se intampla in realitate", a povestit un martor ocular pentru Daily Mail. "Heather parea realmente fericita. Nu arata in nici un caz ca cineva care tocmai trece printr-un divort deosebit de dur. Iar el parea pur si simplu topit dupa ea", mai spune sursa citata. Cei doi s-au intalnit in urma cu trei ani, cand Heather, 38 de ani, a inceput sa se antreneze la sala la care era angajat Ben, 22 de ani. La scurt timp, el a devenit antrenorul ei personal de fitness, iar dupa cateva luni si-a parasit iubita pe motiv ca trebuie s-o insoteasca pe Mills in calatoriile sale in diverse colturi ale lumii. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.