Actorul american Wesley Snipes, acuzat de frauda fiscala din cauza ca nu si-a platit impozitele, a incheiat un acord cu autoritatile fiscale, care ii permite sa evite inchisoarea, transmite AFP. Starul filmului "Pasagerul 57" si al seriei "Blade", af
Actorul american Wesley Snipes, acuzat de frauda fiscala din cauza ca nu si-a platit impozitele, a incheiat un acord cu autoritatile fiscale, care ii permite sa evite inchisoarea, transmite AFP. Starul filmului "Pasagerul 57" si al seriei "Blade", aflat in prezent in Namibia pentru filmarile unui nou lungmetraj, a acceptat sa se predea autoritatilor la intoarcerea sa in Statele Unite si sa-si plateasca datoriile in rate, potrivit Variety. La jumatatea lunii octombrie, a fost emis un mandat de arestare pe numele actorului in varsta de 44 de ani, in Tampa, Florida, pentru frauda fiscala si asociere in vederea comiterii de infractiuni. Potrivit actului de acuzare, Snipes nu a completat declaratiile federale de impozitare pentru perioada 1999-2004 si a conspirat impreuna cu alte doua persoane pentru a cere returnarea a 12 milioane de dolari. Pentru aceasta fapta, Snipes risca sa fie pedepsit cu 40 de ani de inchisoare. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.