Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca nu este de acord cu decizia Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, conform careia Srhoj si Abiodun raman sub contract cu FC National, si considera ca vinovatii trebuie sa plateasca. "Nu ma mai interes
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca nu este de acord cu decizia Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, conform careia Srhoj si Abiodun raman sub contract cu FC National, si considera ca vinovatii trebuie sa plateasca. "Nu ma mai intereseaza acest caz. Ma doare in palarie, pentru ca nu e de competenta mea. Din partea mea pot sa se spele pe cap cu acest caz. Eu voi propune in Comitetul Executiv audierea tuturor sefilor de comisii care au judecat acest caz si sunt de acord ca vinovatii sa plateasca. Ori sunt vinovati cei din comisiile federale, care au judecat cazul inainte, si atunci trebuie schimbati, ori sunt cei care au dat verdictul de acum. Dar vinovatii trebuie sa plateasca", a declarat Dragomir. Seful ligii se teme sa nu ajunga acest caz la FIFA, asa cum a amenintat impresarul celor doi jucatori, Marcel Popescu. "Ne vom face de ras cand vor auzi cei de la FIFA ca mai multe comisii, din care fac parte numai somitati in domeniul juridic, dau un verdict si apoi vin niste pusti pusi de diferite persoane din federatie si iau alta decizie", a mai spus Dragomir. Intrebat daca acest caz era de competenta directorului Departamenului International din cadrul FRF, Florin Prunea, presedintele LPF a spus ca in mod clar s-au facut abuzuri. "Nu stiu daca trebuia sa comenteze el, dar toata lumea stie ca a fost prieten cu Iacov. Repet, vinovatii trebuie sa plateasca pentru ca in mod clar s-au facut abuzuri", a declarat Dragomir. Referitor la intentia lui FC National, neconfirmata oficial, de a-l reclama in justitie pe presedintele LPF pentru ca a facut public, intr-o emisiune televizata, un contract al unui jucator, Dragomir a spus: "Pe mine nu ma poate da un club in judecata pentru ca ii scot din divizie. Asta e culmea, hotii striga cel mai tare hotii, asa cum se intampla de obicei. Eu am voie sa fac orice pentru ca de-aia sunt conducator. Si in plus, contractul il aveam de la impresarul jucatorului, nu de la National". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.