Oficialii dinamovisti erau fericiti la finalul jocului, mai ales ca echipa lor a fost singura din Romania care a castigat in aceasta saptamana in cupele europene. "Am facut un pas mare spre calificarea in primavara europeana. Besiktas a demonstrat ca
Oficialii dinamovisti erau fericiti la finalul jocului, mai ales ca echipa lor a fost singura din Romania care a castigat in aceasta saptamana in cupele europene. "Am facut un pas mare spre calificarea in primavara europeana. Besiktas a demonstrat ca este o echipa puternica, iar azi am castigat cu noroc", a afirmat Borcea. Oficialul dinamovist a comentat si eliminarea lui Cosmin Moti. "Este pacat ca la experienta lui a facut un gest care nu-si avea rostul", a spus Borcea. Actionarul Vasile Turcu a gasit cuvinte de lauda si pentru rivalii din campionat. "Sunt trei puncte mari. Asta seara am aratat fata noului Dinamo construit in vara. Sper sa ne calificam toate trei. Vreau sa felicit pe Steaua pentru meciul de la Madrid si pe Rapid pentru egalul de la Tel-Aviv. La autogolul lui Nicolita am fost trist, a fost un autogol penibil, dar este un jucator valoros si trebuie sa-si revina. Sa dea Domnul sa avem o semifinala sau o finala romaneasca", a spus Turcu. Acesta a explicat prezenta la meci a doi fosti actionari in "Groapa", Gigi Netoiu si Ioan Becali. "Gigi si Giovanni sunt dinamovisti si au fost si vor fi invitatii nostri", a spus Turcu, care a afirmat despre Moti ca "este un copil care mai are mult de invatat, a facut un gest copilaresc, dar va fi un mare jucator". Ionel Danciulescu era putin suparat pe presa care a catalogat meciul cu Besiktas drept adevaratul examen al "cainilor". "S-a creat falsa impresie ca meciul din aceasta seara este un examen pentru Dinamo. S-au uitat victoriile obtinute pana acum. Era un meci important pe care trebuia sa-l castigam, dar am trecut si de acest hop. Am avut incredere in noi si am reusit sa castigam pana la urma. Am crezut pana in ultima clipa in victorie. Va fi greu fara Moti si Margaritescu la Bruges, dar avem jucatori care sa-i suplineasca", a adaugat Danciulescu. Atacantul Ionel Ganea nu a dorit sa comenteze faptul ca a fost titular si nici schimbarea sa la pauza, precizand ca victoria a venit gratie ambitiei cu care dinamovistii au jucat pana la final. "A fost un meci dificil pe care l-am castigat", a comentat si Claudiu Niculescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.