La doar o zi dupa ce fusese prezentat oficial ca antrenorul al "marinarilor", Basarab Panduru a fost la un pas de a parasi gruparea de pe Litoral. Astfel, ieri dimineata, Panduru si-a luat "la revedere" de la jucatori, care tocmai se imbarcau intr-un
La doar o zi dupa ce fusese prezentat oficial ca antrenorul al "marinarilor", Basarab Panduru a fost la un pas de a parasi gruparea de pe Litoral. Astfel, ieri dimineata, Panduru si-a luat "la revedere" de la jucatori, care tocmai se imbarcau intr-un autocar care urma sa-i aduca la Bucuresti, de unde lotul constantean urma sa ia avionul de Timisoara (FC Farul joaca astazi, de la ora 14, cu "Poli" in etapa a 14-a din Liga I). Surse citate de Realitatea TV au spus ca la mijloc ar fi vorba de unele neintelegeri contractuale. Ieri dupa-amiaza, directorul tehnic de la FC Farul, Ion Marin, a declarat ca nu s-a pus problema ca Panduru sa plece. "Panduru este antrenor la Farul, nu s-a pus nici un moment problema sa plece. El va merge impreuna cu echipa la Timisoara si imi asum toata raspunderea pentru ceea ce am declarat", a afirmat Ion Marin. Zvonul plecarii lui Panduru a fost dezmintit si de directorul executiv al "marinarilor", Florentin Chiforeanu. Pana la urma, Panduru a lamurit lucrurile: "Am fost la autocar si mi-am luat la revedere de la baieti! Cred ca ei au inteles ca plec! Daca n-o sa urc in avionul de Timisoara, atunci se va putea spune ca nu mai sunt antrenor la Farul". Totusi, Gheorghe Bosanceanu, patronul constantenilor, a declarat ca ieri dimineata a a parafat toate detaliile contractului cu Panduru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.