Sindicatul Fotbalistilor Profesionisti din Portugalia (SJPF) a anuntat ca il sprijina pe portarul stelist Carlos Alberto Fernandes, dupa ce presedintele CA al gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a declarat ca va plati 100.000 de dolari clubului care v
Sindicatul Fotbalistilor Profesionisti din Portugalia (SJPF) a anuntat ca il sprijina pe portarul stelist Carlos Alberto Fernandes, dupa ce presedintele CA al gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a declarat ca va plati 100.000 de dolari clubului care va dori sa-l achizitioneze pe lusitan. SJPF condamna declaratiile "incredibile" ale lui Gigi Becali si a anuntat, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul sau oficial, ca va face demersuri pe langa Federatia Romana de Fotbal, pe langa sindicatul fotbalistilor din Romania si chiar pe langa FIFA pentru lamurirea acestei situatii. "SJPF ia in considerare si posibilitatea de a aduce cazul la cunostinta FIFA, deoarece considera ca prin declaratiile lui Gigi Becali au fost lezate cele mai elementare drepturi ale lui Carlos, atat ca om, cat si ca sportiv, adica respectul onoarei, renumelui si demnitatii" fotbalistului, se arata in comunicatul citat. Gigi Becali a anuntat ca ofera 100.000 de dolari clubului care il va achizitiona pe Carlos, acuzat de prestatii slabe dupa meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor. Aceasta afirmatie este considerata de SJPF ca "o profunda lipsa de respect fata de jucator - pana acum idolatrizat - care ii pune la indoiala profesionalismul". Potrivit site-ului SJPF, Carlos sustine ca a fost considerat principalul vinovat pentru infrangerea din meciul cu Real Madrid, scor 1-4 la Bucuresti, deoarece este strain. "Colegii si antrenorul ma sustin si cred ca aceste declaratii au aparut pentru ca sunt strain si pentru ca vina trebuia sa fie data pe cineva", a afirmat Carlos. Sindicatul Fotbalistilor Profesionisti din Portugalia noteaza ca "declaratiile lui Gigi Becali, care pare ca a uitat deja excelentele prestatii ale lui Carlos in slujba Stelei, nu surprind foarte mult, dupa campania de presa impotriva jucatorului portughez". Dupa meciul cu Real de la Bucuresti, Gigi Becali l-a criticat vehement pe Carlos, lasand sa se inteleaga ca in iarna va renunta la serviciile portarului lusitan, criticat pentru erorile comise in poarta Stelei, dar si pentru viata sa extrasportiva tumultuoasa. De asemenea, portarul lusitan si-a exprimat dorinta de a parasi campioana Romaniei in pauza competitionala din acest sezon, ca urmare a afirmatiilor lui Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.