Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", inainte de plecarea spre Madrid, ca nu il intereseaza cu ce portar va incepe antrenorul Cosmin Olaroiu partida cu Real. "Nu stiu cu ce portar va i
Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", inainte de plecarea spre Madrid, ca nu il intereseaza cu ce portar va incepe antrenorul Cosmin Olaroiu partida cu Real. "Nu stiu cu ce portar va incepe Olaroiu. Este posibil sa inceapa cu Carlos, nu ma intereseaza! Carlos poate a terminat cartea de scris si intra in poarta. Nu vreau sa aleg portarul, sa faca ce vrea", a spus Gigi Becali. Acesta a afirmat ca este posibil sa se intample o minune, iar Steaua sa castige partida cu Real. "Plec cu gandul sa facem un rezultat bun. Este posibil sa se intample minunea ca Steaua sa castige, dar sa vedem daca Dumnezeu vrea sa o faca. Poate Dumnezeu vrea sa-i faca fericiti si pe romanii de acolo. Plec foarte relaxat, pentru ca plec si cu familia si cu copiii. Este un avion plin numai cu familia mea, 50 de persoane", a completat oficialul stelist. Intrebat ce ii va ura presedintelui de la Real, Ramon Calderon, atunci cand se va intalni cu el, Gigi Becali a raspuns: "Sanatate si noroc sa-i dea Dumnezeu dupa meciul cu noi!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.