Premierul Calin Popescu Tariceanu se va afla joi la Berlin, unde se va intalni cu Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, stat care va exercita, incepand cu 1 ianuarie 2007, presedintia semestriala a Uniunii Europene. Bundestagul (Camera infe
Premierul Calin Popescu Tariceanu se va afla joi la Berlin, unde se va intalni cu Angela Merkel, cancelarul federal al Germaniei, stat care va exercita, incepand cu 1 ianuarie 2007, presedintia semestriala a Uniunii Europene. Bundestagul (Camera inferioara a Parlamentului german) a ratificat saptamana trecuta Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE, documentul urmand sa fie votat peste cateva zile de Bundesrat (Camera superioara).
Tratatul de aderare a fost ratificat in Bundestag cu 529 de voturi "pentru", 12 "impotriva". Zece membri ai camerei s-au abtinut de la vot.La sedinta Bundestagului in care a fost ratificat Tratatul de aderare a participat si cancelarul Angela Merkel. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.