Rapid a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 3-1 (2-1), pe CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a 13-a din Ligii I, si ramane in cursa pentru locul 2, care permite accesul in tururile preliminare ale editii viitoare din UEFA Champions League. R
Rapid a invins duminica seara, pe teren propriu, cu 3-1 (2-1), pe CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a 13-a din Ligii I, si ramane in cursa pentru locul 2, care permite accesul in tururile preliminare ale editii viitoare din UEFA Champions League. Rapid a deschis scorul in minutul 36, prin Costin Lazar, aflat la prima reusita in tricoul giulestenilor, iar Zicu a ridicat scorul la 2-0, in minutul 42, dupa o actiune personala. CFR a redus din diferenta in minutul 45+1, prin Surdu, scapat singur cu D. Coman, dar scorul final al partidei, 3-1, a fost stabilit in minutul 90+4, de Burdujan, care a marcat insa din ofsaid.
R. Lucescu: "Scor
prea mic"
Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a purtat pentru prima oara in acest sezon fularul care i-a adus noroc in Cupa UEFA in sezonul trecut, care a fost vandut la licitatie, dar care i-a fost inapoiat de cei care au platit pentru "talismanul norocos". Lucescu a declarat ca scorul a fost prea mic, tinand cont de raportul ocaziilor de gol pe care cele doua echipe au reusit sa si le creeze. "A fost o victorie muncita si meritata, am fi putut sa ne desprindem la o diferenta mai mare, dar am ratat foarte mult. Diferenta de scor este mica fata de raportul ocaziilor. Este bine ca am reusit sa invingem pe CFR si sa-i prindem din urma pe clujeni. Suntem la inceputul unei perioade extrem de importante, in care trebuie sa mergem perfect", a spus Lucescu. Explicand faptul ca a fost trimis in tribuna de arbitrul Alexandru Tudor, dupa ce, in minutul 90, a sutat intr-o minge, dupa un fault al lui Semedo asupra lui C. Lazar, Lucescu a spus: "M-am enervat putin!". Lucescu a fost tensionat in special in repriza secunda, cand a avut si un conflict verbal cu antrenorul clujenilor, Cristiano Bergodi.
Bergodi: "Am jucat cu frica"
Italianul Cristiano Bergodi a declarat ca jucatorii lui CFR Cluj au inceput cu frica meciul cu Rapid, afirmand ca daca acest lucru se va repeta si la partida cu Dinamo atunci mai bine nu s-ar mai prezenta. "Am inceput cu frica meciul. Abia in repriza a doua am avut o evolutie mai buna. Cred ca trebuie sa lucram la mentalitate, sa scoatem frica asta din noi. Daca o sa jucam tot cu frica si cu Dinamo, mai bine stam acasa", a declarat Bergodi. Acesta a mai spus ca nu vrea sa dea vina pe arbitraj. "Tudor este unul dintre cei mai buni arbitri. Eu de fiecare data incerc sa gasesc greselile echipei mele si nu sa dau vina pe arbitraj", a afirmat Bergodi.
Presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, s-a declarat multumit de joc, mai putin de rezultat. "Se vede mana lui Bergodi. Sper ca la meciul cu Dinamo sa fim la un potential maxim si, jucand acasa, sa fim prima echipa care bate liderul. Am pierdut pe mana noastra, a fost o greseala impardonabila a unui fundas la golul doi, iar ultimul gol al Rapidului a fost din ofsaid. Dar nu conteaza asa mult acum", a spus Muresan, care considera ca arbitrajul lui Tudor a fost bun. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.