Scriitor, academician
Varsta: 67 de ani Scriitorul Razvan Theodorescu, fost ministru al Culturii, si-a lansat miercuri cartea ""Constantin Brancoveanu, intre casa cartii si Ievropa"". Evenimentul a avut loc la Slobozia, la cea de-a XV-a edi
Scriitor, academician
Varsta: 67 de ani Scriitorul Razvan Theodorescu, fost ministru al Culturii, si-a lansat miercuri cartea ""Constantin Brancoveanu, intre casa cartii si Ievropa"". Evenimentul a avut loc la Slobozia, la cea de-a XV-a editie a Salonului Anual de Carte. Theodorescu a relatat povestea acestei carti de mult planuita a fi scrisa si a multumit oamenilor gratie carora ea a ajuns sa iasa de sub tipar, lui Dinu Sararu si lui Mugur Isarescu. Scriitorul a mai spus ca din tot ceea ce este in trecutul romanesc, iubeste un om, il iubeste pe Brancoveanu, pentru ca ""este prototipul romanului care stie sa se bucure de viata, care stie sa se inconjoare de tot ce este frumos, care stie sa existe uneori, sa astepte, care nu ia hotarari foarte rapide..."". Pentru aceasta lansare, Jurnalul National il declara pe Razvan Theodorescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.