Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) si Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI) au lansat luni publicatia ""Minoritati si discriminare in agenda presei"". Revista contine patru articole realizate de jurnalistii de investigatie coordon
Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) si Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI) au lansat luni publicatia ""Minoritati si discriminare in agenda presei"". Revista contine patru articole realizate de jurnalistii de investigatie coordonati de CRJI, o cercetare realizata de AMP asupra modului in care presa din Romania reflecta problematica minoritatilor, legislatie si deontologie privind discriminarea si relatia presa-minoritati. Jurnalul National a publicat doua articole realizate de redactorii Adrian Mogos si Petru Zoltan in cadrul acestui proiect. Cu acelasi prilej a fost deschisa expozitia foto ""Minoritati si grupuri discriminate"". Expozitia cuprinde sapte fotoreportaje realizate de fotoreporterii Karina Knapek si Bogdan Iurascu (Jurnalul National), Marius Nemes, Petrut Calinescu, Bogdan Croitoru, Robert Ghement si Radu Vioreanu, pe diverse teme legate de discriminare si marginalizare sociala. Fotografiile pot fi vazute pana la data de 10 noiembrie la Centrul Metropolitan pentru Tineret din bulevardul Poligrafiei.


FOTOREPORTAJ Karina Knapek PENSIONARII - DEPENDENTI DE STAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.