Cel mai recent numar al publicatiei "Harababura", revista de haz international editata de Societatea Umoristica Pacala se afla pe piata. In textul de deschidere, Geo Saizescu aloca un spatiu consistent "intoarcerii lui Pacala", Sebastian Papaiani aju
Cel mai recent numar al publicatiei "Harababura", revista de haz international editata de Societatea Umoristica Pacala se afla pe piata. In textul de deschidere, Geo Saizescu aloca un spatiu consistent "intoarcerii lui Pacala", Sebastian Papaiani ajuns la varsta de 70 de ani. "Pacala s-a intors la Cinematograful Stelelor din Bucuresti, la mallurile Media Pro, la Craiova, Constanta si gradinile litoralului din Saturn, Eforie Nord, Mangalia, Jupiter, la Ramnicu Valcea si Horezu, la gradinile statiunilor Olanesti, Calimanesti-Caciulata-Cozia si Voineasa, la Slatina, la pitesti, Mioveni si Gaiesti, la Targu-Jiu si Curtea de Arges, la Ploiesti, la Ficsani si este asteptat cu covorul rosu la Deva si Hunedoara, la Resita, la Giurgiu, Alexandria si Calarasi, la Suceava si Gura Humorului, la Bacau, Onesti si Targu Ocna, la Vaslui si Husi, la Alba Iulia, la Barlad, la Satu Mare si Baia Mare, la Sibiu, la Galati si Braila si... si... numai - un moment de mare amaraciune pentru mine - la Drobeta Turnu Severin - nu!" Pentru ca acolo nu mai exista cinematografe, dezvaluie Saizescu in continuarea editorialului. Pe langa aceasta problema a celei de-a saptea arte, numarul de fata va propune texte semnate de Calin Caliman, Eusebiu Stefanescu, Bogdan Ulmu sau Horia Alexandrescu. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.