Echipa antrenata de Gerard Houllier poate obtine in aceasta seara biletele pentru faza urmatoare. Conditia: sa invinga pe Dinamo Kiev, iar Realul sa nu piarda cu Steaua.

Neinvinsa in campionat si Liga Campionilor, Lyon are un singur obiectiv in partida cu Dinamo Kiev: o noua victorie. Pe care francezii au toate sansele sa o obtina, tinand cont de diferentele dintre cele doua echipe. Un succes ar putea reprezenta totodata si adjudecarea biletelor pentru optimi cu doua etape inainte de final.

SANSA. ""Avem o ocazie deosebita in fata Kievului. Ar fi o buna performanta, daca am reusi pentru al doilea sezon consecutiv sa ne calificam dupa primele patru meciuri"", a spus portarul Gregory Coupet. La randul sau, antrenorul Gerard Houllier admite ca este o intalnire importanta, dar nu are emotii: ""Este un meci care ne poate aduce calificarea. Dar nu este o partida cruciala. Aceea va fi finala"".

Citeste si:

NEINVINSI. In urma cu doua saptamani, la Kiev, Lyon a invins cu 3-0. De altfel, baietii lui Gerard Houllier nu au mai pierdut un meci din data de 30 iulie, adunand 16 partide fara infrangere in toate competitiile. Francezii sunt autorii unei serii de 13 victorii consecutive. In ceea ce-i priveste pe ucraineni, intalnirea cu Lyon poate reprezenta ultima sansa de a prinde locul 3.

SASE ABSENTI LA KIEV