Un film de actiune semnat de Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson si Mark Wahlberg joaca in noua drama politista a lui Martin Scorsese, ""Cartita"". Departamentul de Politie al statului Massachusetts a declarat un ra

Un film de actiune semnat de Martin Scorsese

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson si Mark Wahlberg joaca in noua drama politista a lui Martin Scorsese, ""Cartita"".

Departamentul de Politie al statului Massachusetts a declarat un razboi total, menit sa distruga varfurile crimei organizate. Ideea este sa se puna capat domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello (Jack Nicholson), actionandu-se din interiorul structurii mafiote. Un tanar, Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), este cel desemnat sa se infiltreze in cercurile mafiei conduse de Costello.

In timp ce Billy isi da silinta sa castige increderea lui Costello, un alt tanar politist, Colin Sullivan (Matt Damon), se afirma cu repeziciune. El face parte dintr-o mana de politisti de elita a caror misiune este sa-l distruga pe Costello. Insa ceea ce nu se stie e ca Sullivan lucreaza de fapt pentru Costello, informandu-l despre fiecare pas pe care urmeaza sa-l faca politia.

VIATA DUBLA. Fiecare dintre cei doi barbati are probleme din cauza vietii duble pe care o duce, strangand informatii despre planurile si contra-planurile adverse ale operatiunii in care s-a implicat. Insa atunci cand atat gangsterii, cat si politia realizeaza ca o ""cartita"" s-a infiltrat printre ei, Billy si Colin se afla intr-un continuu pericol de a fi prinsi si dati pe mana dusmanului - si fiecare trebuie sa se grabeasca sa descopere identitatea celuilalt pentru a se salva la timp.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.