Un film de actiune semnat de Martin Scorsese

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson si Mark Wahlberg joaca in noua drama politista a lui Martin Scorsese, ""Cartita"".

Departamentul de Politie al statului Massachusetts a declarat un razboi total, menit sa distruga varfurile crimei organizate. Ideea este sa se puna capat domniei puternicului cap al mafiei, Frank Costello (Jack Nicholson), actionandu-se din interiorul structurii mafiote. Un tanar, Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), este cel desemnat sa se infiltreze in cercurile mafiei conduse de Costello.

Citeste si:

In timp ce Billy isi da silinta sa castige increderea lui Costello, un alt tanar politist, Colin Sullivan (Matt Damon), se afirma cu repeziciune. El face parte dintr-o mana de politisti de elita a caror misiune este sa-l distruga pe Costello. Insa ceea ce nu se stie e ca Sullivan lucreaza de fapt pentru Costello, informandu-l despre fiecare pas pe care urmeaza sa-l faca politia.

VIATA DUBLA. Fiecare dintre cei doi barbati are probleme din cauza vietii duble pe care o duce, strangand informatii despre planurile si contra-planurile adverse ale operatiunii in care s-a implicat. Insa atunci cand atat gangsterii, cat si politia realizeaza ca o ""cartita"" s-a infiltrat printre ei, Billy si Colin se afla intr-un continuu pericol de a fi prinsi si dati pe mana dusmanului - si fiecare trebuie sa se grabeasca sa descopere identitatea celuilalt pentru a se salva la timp.