Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat, ieri, din nou, la Directia Nationala Anticoruptie, unde i-a fost adusa la cunostinta o ordonanta prin care s-a decis efectuarea unei expertize contabile si tehnice in legatura cu apartamentul din strada Za
Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat, ieri, din nou, la Directia Nationala Anticoruptie, unde i-a fost adusa la cunostinta o ordonanta prin care s-a decis efectuarea unei expertize contabile si tehnice in legatura cu apartamentul din strada Zambaccian. La iesirea de la intalnirea cu anchetatorii, ex-presedintele PSD a declarat ca "in urma discutiilor cu procurorii, pretul gazelor va creste de la 1 noiembrie. Aceasta este o chestiune pe care invitarea mea zi de zi si saptamana de saptamana nu o va schimba". Adrian Nastase a precizat ca i-a fost adusa la cunostinta o hotarare a procurorilor care se ocupa de cazul sau. "In ceea ce priveste obiectul discutiilor de astazi, procurorii mi-au prezentat o ordonanta prin care decid efectuarea unei expertize cotabile si tehnice si de constructii, iar comentariile mele sunt foarte simple si poate pana la urma cineva o sa le si inteleaga", a explicat Nastase. "Eu cred ca expertiza contabila va arata foarte clar lucrurile, dar ce expertiza sa se faca la apartamentul pe care trebuia sa il primesc gratuit?", a adaugat fostul premier. Acesta sustine ca prin actiunea procurorilor se incearca blocarea procesului civil in care el si sotia sa au dat in judecata firmele Vertcom si Conimplus din Bacau, societati care au construit blocul de locuinte din strada Zambaccian.
Operatiune politica
Nastase a repetat ca este invinuit pe nedrept de procurorii DNA si ca acuzatiile care i-au fost aduse sunt aberante. "Eu sunt acuzat de luare de mita de la Irina Jianu care, o spun pentru a mia oara, poate vor intelege si procurorii, ca nu eu am numit-o si a fost mentinuta in postul ei de catre mine, toata structura guvernamentala arata acest lucru. Ca atare, eu nu puteam sa primesc mita de la o persoana care nu era numita de catre mine. Acuzatia procurorilor este aberanta", a mai spus fostul premier. Ex-liderul PSD a acuzat din nou faptul ca, in realitate, este vorba despre o campanie politica. "Este o operatiune politica, este o operatiune prin care se incearca tinerea mea sub tensiune si a familiei mele si sunt extrem de ocupat si nemultumit de felul in care s-a procedat in acesta chestiune", a afirmat Nastase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.