Pe langa accidentatul Nobre, presa turca sustine ca antrenorul Jean Tigana nu va conta nici pe Ali Gunes, Kleberson si Ricardinho, lasand de inteles ca pentru ""vulturi"" Cupa UEFA nu prea conteaza. Vestile din tabara celor de la Besiktas, adver

Pe langa accidentatul Nobre, presa turca sustine ca antrenorul Jean Tigana nu va conta nici pe Ali Gunes, Kleberson si Ricardinho, lasand de inteles ca pentru ""vulturi"" Cupa UEFA nu prea conteaza.

Vestile din tabara celor de la Besiktas, adversara de maine seara a dinamovistilor din Grupa B a Cupei UEFA, sunt contradictorii. Conform presei turce, antrenorul Jean Tigana ar parea dezinteresat de competitie, preferand sa menajeze mai multi titulari.

STRATAGEMA. Este vorba despre vedetele Ali Gunes, Ricardinho si, posibil, Kleberson, pe care, conform si site-ului oficial al ""vulturilor"", tehnicianul francez nu va conta in ""Stefan cel Mare"". Acestora li se adauga si accidentatul Nobre. Poate fi insa vorba si despre o stratagema, fiind greu de crezut ca, in situatia in care planul va fi pus in aplicare, iar Dinamo va invinge, fanaticii suporteri ai lui Besiktas il vor ierta pe Tigana. Acesta este oricum contestat vehement atat de presa, cat mai ales de fani, care ii cer demisia. Acest lucru pare imposibil momentan, in contractul francezului fiind stipulat faptul ca va primi cate 1,8 milioane de euro pe perioada intelegerii, care mai este valabila doi ani, in situatia in care este demis.

CONTINUITATE. Dinamovistii vor continuitate in rezultate. ""Nu ne gandim sa ne oprim tocmai acum. Vrem sa continuam drumul pe care l-am inceput si sa avem rezultate si in Europa, nu numai in campionat"", a declarat capitanul ""cainilor"", Ionel Danciulescu. Suporterii dinamovisti
si-au anuntat prezenta in numar mare la debutul favoritilor in Grupa B a Cupei UEFA, ieri biletele fiind aproape epuizate. Meciul va incepe la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Antena 1.

DIN NOU MIRCEA LUCESCU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.