Unul din cele mai ingrijoratoare aspecte ale vietii noastre moderne este degradarea sportului, in special in domeniul fotbalului. Pe de-o parte, acesta a devenit o afacere banoasa (de multe ori ilicita) pentru organizatori, manageri, arbitri si jucat
Unul din cele mai ingrijoratoare aspecte ale vietii noastre moderne este degradarea sportului, in special in domeniul fotbalului. Pe de-o parte, acesta a devenit o afacere banoasa (de multe ori ilicita) pentru organizatori, manageri, arbitri si jucatori; pe de alta parte, a devenit zona de explozie a instinctelor agresive ale unor derbedei care confunda libertatea cu anarhia. Este pacat ca sportul, care a fost creat ca un factor de sanogeneza si de disciplinare sociala, a trecut de partea cealalta, generand infractiuni si dezechilibre sociale. Din nefericire, este vorba de un semn al timpului nostru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.