Fujitsu Siemens Computer Romania a inregistrat o crestere a veniturilor cu 34% fata de anul trecut, chiar daca piata vest-europeana a cunoscut fluctuatii neasteptate ca urmare a impunerii restrictiilor directivei europene RoHS (restrictionarea produs
Fujitsu Siemens Computer Romania a inregistrat o crestere a veniturilor cu 34% fata de anul trecut, chiar daca piata vest-europeana a cunoscut fluctuatii neasteptate ca urmare a impunerii restrictiilor directivei europene RoHS (restrictionarea produselor periculoase), a scaderii preturilor de vanzare si a cererii pe piata fata de nivelul preconizat.
Conform studiilor efectuate de IDC, in prima jumatate a anului FSC se afla pe locul al doilea in topurile de vanzari la PC-uri comparativ cu brandurile internationale, cu 7.169 unitati vandute, si a vandut 13.848 de laptopuri si 324 de servere.
Dragos Nicolaescu, Country Manager Romania, a declarat ca succesul obtinut de divizia pe care o conduce se datoreaza noii strategii de vanzari care va fi implementata si in tara noastra. Acesta strategie presupune reorganizarea tacticilor de vanzari si a portofoliului de servicii originale ale si cresterea nivelului de instruire al angajatilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.