Comunismul a cazut dar fantomele lui bantuie inca Romania. Din impreunarile din Ferma animalelor, intre ateisti si tot felul de scientologi anti-crestini si anti-romani, ies pe tapsanul dambovitean tot felul de elemente degenerate puse pe pervertit m
Comunismul a cazut dar fantomele lui bantuie inca Romania. Din impreunarile din Ferma animalelor, intre ateisti si tot felul de scientologi anti-crestini si anti-romani, ies pe tapsanul dambovitean tot felul de elemente degenerate puse pe pervertit mintile si sufletele celor care au scapat de educatia socialist-stiintifica. Folosindu-se de mijloace mai elevate decat ale satanistilor care dau cu spraiul si mutileaza cruci in cimitire, gnomii lui Stalin, daca nu-si agita fularele rosii peste gusi si burdihane, isi pun clonele sa se afiseze cu criminalul de Che Guevara pe piept, Lenin la butoniera si steaua rosie-nfipta in sapca, abordand un aer doct de meditatie; transcendentala. E voie acum: dupa noi, am venit tot noi, vorba lui Walter Roman amintita recent de generalul Ion Mihai Pacepa.
Sigur, nu-i nimic nou. De sute de ani, neamul acesta este supus unor agresiuni similare, fie ca vin de la paganii Portii, din cartierul Fanar sau de la a treia Roma, Moscova. Dupa 1921, comunistii, proveniti in procent de 99% din URSS, s-au organizat si apoi au domnit in Romania impunand cultul blosevic anti-crestin. In 1989, au revenit pe cai mari. Astazi, brigazile anti-crestine recurg insa la formele moderne de atac. Au organe de presa pentru indoctrinare in masa iar numarul agentilor legali aflati in functii-cheie de conducere l-a depasit cu mult pe cel lasat de fosta mostenire KGB la varful regimului Ceausescu (vezi recentele dezvaluiri ale lui Virgil Magureanu). In postura gnomilor teroristi apar tot felul de creaturi neterminate al caror numitor comun este sterilitatea intelectuala si morala.
Dar sa ne lamurim - ajutam si Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General cu ocazia aceasta - ce poate inseamna terorism cultural astazi. Un american convertit la islamism a fost condamnat luna aceasta pentru tradare de catre o Curte Federala a Statelor Unite. Este prima condamnare de acest fel de la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial si in SUA, aceasta prevede ca pedeapsa de la minimum cinci ani de inchisoare la moarte. Vina lui Adam Yahiye Gadahn, supranumit Aziz Americanul, este ca a facut prin cateva casete video si transmisii televizate (aviz Televiziunii publice a Romaniei!) propaganda Al Queda "impotriva valorilor americane", "demoralizand natiunea" si "amenintand esenta statului de drept american", "prin aceasta crima tradand Statele Unite", conform oficialilor Procuraturii Generale a SUA. Tot in acelasi registru, luna aceasta, comandantul armatei britanice in Irak, generalul Richard Dannatt, a preconizat o retragere cat mai rapida a trupelor, avertizand ca prezenta lor in aceasta tara "accentueaza problemele de securitate" din Marea Britanie. Dannatt a mai avertizat ca Irakul se confrunta cu "un vid moral si spiritual" care le permite extremistilor musulmani "sa submineze modul de viata britanic", "valorile crestine fiind astfel amenintate direct in Marea Britanie".
Decadenta actuala din Romania, incurajata prin intermediul televiziunilor si iresponsabilitatii unei paturi culturale superpuse permite atacarea pilonilor principali ai formarii natiunii romane tinere si ai institutiei divine care ne garanteaza mantuirea neamului, Scoala si Biserica. O oarecare asociatie a "libertatii de constiinta" - cum ar zice Petre Tutea, si fara libertate si fara constiinta - si din care fac parte delatori cu pretentii europene ai Securitatii, dupa ce a militat impotriva ridicarii Catedralei Manturii Neamului in Parcul Carol astazi recidiveaza cu tupeu neo-kominternist. O data, ataca orele de religie din Scoala, omitand faptul ca acestea nu sunt obligatorii. Apoi, simbolurile religioase, Crucea, Steaua lui David, imaginea profetului Mahomed. Si, din nou, liber-cugetatorii care fac in draci apologia ateismului, "umanismului" si "secularismului" tropaie cu bocancii lor jegosi ramasi de la trupele Armatei Rosii in Biserica nationala. Piticii lui Stalin vor sa dea in judecata Camera Deputatilor si Administratia Prezidentiala, cerand anularea tuturor documentelor si avizelor de construire a Catedralei Mantuirii Neamului pe terenul de langa Palatul Parlamentului. Acum, asociatia care sustinea ca vrea sa lupte pentru spatiile verzi ale capitalei - fara sa vada, de exemplu, cum bucurestenilor li s-a confiscat spre distrugere Parcul Bordei -, acum si-a propus sa salveze, printre alte bunuri militare si un ...buncar, aflat in zona respectiva. Asta n-ar fi nimic, daca n-am afla ca initiativa este sprijinita si de Centrul de Resurse Juridice, condus de Renate Weber, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, sefa a organizatiilor Soros din Romania, o alta structura pe unde s-au pripasit buruienele Securitatii. Doamna Weber este suspectata si pentru ineptia din timpul campaniei electorale, cand actualul presedinte Basescu sustinea sus si tare ca 25% dintre romani sunt homosexuali si, ca atare, au nevoie de drepturi speciale. Iar doamna Weber o are in reteau sa de prietene si pe Alina Mungiu Pippidi, care s-a remarcat in spatiul literar-artistic prin creatia sa anti-crestina premiata chiar si de UNITER (nu ne mira si stim si de ce). Spectacolul subcultural al Alinei Mungiu Pippidi a fost considerat o blasfemie de catre ambele biserici, Ortodoxa Romana si Romano-Catolica si fara indoiala ar fi inflamat intreaga lume daca l-ar fi introdus si pe Moise in piesa. Am punctat aceste elemente ale fratiei inelelor neo-bolsevice pentru a ne mira cum actiunile si vorbele goale ale acestor persoane, care reprezinta interesele unei minoritati atee de 0,1%, pot fi considerate relevante pentru majoritatea crestina a natiunii romane. Dupa cum vedem, in tarile cu care ne-am legat in Axa, democratii consolidate, pozitiile oficialilor sunt extrem de clare cand este vorba de atacuri la adresa valorilor nationale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.