Amatorii de muzica electro-funk-punk nu au regretat atunci cand si-au cumparat bilet pentru concertul a doua trupe senzationale ale underground-ului londonez, Noblesse Oblige si Tetine, sustinut vineri seara in Amsterdam Cafe. ""Coolest sounds of Lon
Amatorii de muzica electro-funk-punk nu au regretat atunci cand si-au cumparat bilet pentru concertul a doua trupe senzationale ale underground-ului londonez, Noblesse Oblige si Tetine, sustinut vineri seara in Amsterdam Cafe. ""Coolest sounds of London Underground"" au vibrat in ""halele"" Amsterdamului inca de la warm-up-ul DJ-ului londonez Tom Wilson.

DIFERITI. Extravagantii Tetine (Bruno si Eliete) au cantat in deschiderea duoului Noblesse Oblige, demonstrand publicului roman de ce sunt atat de excentrici si de cautati, indeosebi de elita newyorkeza: electro, funk-carioca, ""spoken word"", proiectii video, dansuri ritualice sud-americane si tinute de scena mai putin obisnuite. Show-ul oferit de Noblesse Oblige (Sebastian si Valerie) a fost insa unul mai salbatic, impresionand multimea de curiosi printr-un melanj de muzica rock, ritmuri militare si sonoritati electro-disco-punk. Desi nu au interpretat ""Dragostea din tei"" asa cum au promis, Sebastian si Valerie au reusit, in schimb, sa dea muzicii electro o noua semnificatie si Bucurestiului un concert complet diferit fata de tot ce-a fost pana acum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.