Dinamo nu s-a speriat de borna 13 in campionat si a trecut in pas de defilare de Poli Iasi, echipa care etapele trecute smulsese, pe teren propriu, cate un punct de la Steaua si de la Rapid, teoretic rivalele "cainilor" la titlu. Echipa lui Rednic a
Dinamo nu s-a speriat de borna 13 in campionat si a trecut in pas de defilare de Poli Iasi, echipa care etapele trecute smulsese, pe teren propriu, cate un punct de la Steaua si de la Rapid, teoretic rivalele "cainilor" la titlu. Echipa lui Rednic a rezolvat meciul de sambata seara inca din prima parte, cand redutabilii atacanti dinamovisti, Niculescu si Danciulescu, (foto stanga) titulari, Ganea in ultima jumatate de ora, au fost pusi in umbra de linia mediana, care a punctat de trei ori in fata unei defensive in care Onut a amintit de momentele penibile de cand imbraca tricoul dinamovist. Catalin Munteanu si Margaritescu au bifat primele lor goluri in acest sezon, ultimul urmand sa fie recompensat financiar de Mircea Rednic personal, antrenorul promitandu-i "inchizatorului" la startul campionatului ca il va recompensa cu 1000 de dolari pentru fiecare reusita din afara careului. Golul de sambata seara al lui Margaritescu nu se incadreaza in pariu, fiindca a fost din careu, insa faptul ca mijlocasul a marcat cu piciorul stang l-a determinat pe Rednic sa umble la buzunar. Atacantii s-au revansat in partea a doua, Danciulescu si Ganea trecandu-si si ei numele pe tabela pentru cel mai categoric succes al dinamovistilor in acest campionat, unul extrem de pretios pentru moral inaintea jocului de joi cu Besiktas, primul al "cainilor" in faza grupelor Cupei UEFA. "Trebuie sa ne gandim serios la meciul de joi, foarte important pentru toata suflarea dinamovista. Va fi cu totul un alt meci. Ar fi pacat de aceasta munca sa nu confirmam si pe plan international. Campionatul pentru mine s-a incheiat in aceasta seara, ma gandesc la Cupa UEFA acum", a spus Rednic imediat dupa partida cu Poli Iasi. Vasile Turcu, actionar la Dinamo, a declarat ca este extrem de multumit de prestatia jucatorilor, mentionand ca le-a promis acestora o prima speciala pentru cea de-a 13-a victorie din campionat. "Se vede pe fata mea ca sunt fericit, pentru ca jucam bine, suntem pe val.
Popa: "Am fost penibili, nu mai am chef de glume"
Nu am avut nici o emotie, pentru ca vorbisem cu jucatorii si le promisesem ca vor avea o prima speciala pentru aceasta a 13-a victorie din campionat", a spus Turcu.
Ionut Popa, antrenorul iesenilor, a venit negru de suparare la conferinta de presa. "Atunci cand esti penibil, nu-ti gasesti cuvintele. Nu mai am chef de glume", a spus cel mai savuros tehnician din prima liga. Comentand concret jocul echipei sale, Popa a avertizat ca ar putea sa renunte la Poli Iasi. "A fost o bataie de joc, nu stiu nici acum cum s-a ajuns la aceasta situatie. Asteptam mai mult de la unii jucatori, poate a fost si greseala mea ca am fortat putin lucrurile. Am facut cel mai slab joc de cand sunt eu antrenor la Poli Iasi si ma gandesc foarte serios sa plec de la aceasta echipa. Penibilul a apasat pe noi azi. Am incercat un nou sistem, cu trei fundasi, dar asa este cand nu-ti iese jocul", a spus Popa, dezmintind categoric ca Poli ar face jocurile unei rivale de-a dinamovistilor la titlu. "Inclin sa cred ca aceasta este valoarea lotului nostru, nu vom putea sa ne clasam mai sus de jumatatea clasamentului", a adaugat tehnicianul, care s-a declarat convins ca Dinamo nu mai poate rata titlul de campioana "pentru ca joaca foarte bine". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.