Delegatia oficiala a ""ros-albastrilor"" a plecat ieri dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, catre capitala Spaniei, la bordul unui charter de pe Aeroportul ""Henri Coanda"". Stelistii au ajuns la Madrid dupa circa patru ore de zbor. Doar managerul

Delegatia oficiala a ""ros-albastrilor"" a plecat ieri dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, catre capitala Spaniei, la bordul unui charter de pe Aeroportul ""Henri Coanda"". Stelistii au ajuns la Madrid dupa circa patru ore de zbor.

Doar managerul general, Mihai Stoica, jucatorii si staff-ul tehnic au decolat ieri catre Madrid, urmand ca restul oficialilor, inclusiv Gigi Becali, sa plece in aceasta dimineata, tot cu un charter, dar de pe Aeroportul Baneasa. La plecarea de ieri-dimineata, jucatorii Stelei nu au dorit sa ofere declaratii presei.

PROGRAM. La Madrid, antrenorul Cosmin Olaroiu va sustine astazi o conferinta de presa, care este programata de la ora 18:30, in incinta Stadionului Santiago Bernabeu. Dupa o jumatate de ora, ""ros-albastrii"" au programat antrenamentul oficial pe gazonul legendarei arene madrilene. De partea cealalta, Realul nu se va antrena pe Bernabeu pana la ora meciului de maine seara. Antrenorul Fabio Capello va conduce sedinta oficiala de pregatire in aceasta dimineata, de la ora 11:00, la baza de pregatire de la Valdebebas.

SCANDAL. Capello a decis ieri sa-l excluda temporar din lot pe italianul Antonio Cassano. ""El va primi o amenda in conformitate cu regulamentul intern al clubului"", a anuntat gruparea madrilena. Cotidianul Marca sustine ca atacantul l-a insultat pe antrenorul Fabio Capello dupa meciul de sambata, nemultumit ca nu a fost introdus pe teren. ""Esti un nerusinat!"", i-ar fi reprosat Cassano.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.