Duminica a avut loc la Piata de Gros Bucuresti cel mai puternic concurs de petanque organizat pana acum in Romania. Competitia a surprins placut pe cei prezenti, tinand cont mai ales de noutatea pe care o prezinta in tara noastra sportul cu bile
Duminica a avut loc la Piata de Gros Bucuresti cel mai puternic concurs de petanque organizat pana acum in Romania.

Competitia a surprins placut pe cei prezenti, tinand cont mai ales de noutatea pe care o prezinta in tara noastra sportul cu bile atat de popular in Franta. Pentru amenajarea locului de concurs au fost necesare nu mai putin de 40 de tone cu nisip, dar pana la urma rezultatul i-a multumit si pe profesionistii din strainatate, care au la activ multe concursuri internationale. ""Felicitari, a fost super! Cand organizati urmatoarea cupa? Sa ne chemati neaparat"", a exclamat dupa turneu majoritatea celor prezenti. Organizat de Asociatia Petanque Romania, infiintata in urma cu doar cateva luni, concursul a fost impartit pe trei sectiuni: Cupa Societatilor, Copii si Cupa Presei. La categoria din urma, Jurnalul National s-a clasat pe podium prin Florin Gongu, atat in competitia de simplu (locul 3), cat si in cea de la dublu (locul 2), alaturi de Catalin Carnu (Radio Romania Actualitati).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.