Ieri, la RFI Romania, filiala a Radio France Internationale, a inceput ""Saptamana Muzicii Romanesti"", in care au loc zilnic concerte live. Dupa Luna Amara, in studioul radio vor urma Iris (31 octombrie), Sunday People (1 noiembrie), Kumm (2 noi
Ieri, la RFI Romania, filiala a Radio France Internationale, a inceput ""Saptamana Muzicii Romanesti"", in care au loc zilnic concerte live.

Dupa Luna Amara, in studioul radio vor urma Iris (31 octombrie), Sunday People (1 noiembrie), Kumm (2 noiembrie) si Sarmalele Reci (3 noiembrie). Fiecare concert are loc intre orele 19:00 si 20:00, este transmis in direct, pe frecventele RFI si la adresa www.rfi.ro, dar poate fi urmarit si live, chiar in studioul RFI. Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon 318.40.40. ""Prin acest proiect incercam sa-i apropiem mai mult pe ascultatori de formatul nostru, sa-i familiarizam si mai mult cu formatiile pe care le asculta in general la RFI"", spune Mihai Dinu - director muzical la RFI Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.