Politistii de la Constanta acuzati de neglijenta in serviciu in legatura cu incidentul in care a fost implicat presedintele Consiliului Judetean, au fost sanctionati, Consiliile de Disciplina hotarand atat diminuarea salariilor si trecerea in functii
Politistii de la Constanta acuzati de neglijenta in serviciu in legatura cu incidentul in care a fost implicat presedintele Consiliului Judetean, au fost sanctionati, Consiliile de Disciplina hotarand atat diminuarea salariilor si trecerea in functii inferioare, cat si destituiri din Politie. Astfel, Consiliul de Disciplina a decis ca trei din cei patru agenti de siguranta publica sa fie sanctionati cu amanarea promovarii in gradul profesional superior pe o durata de doi ani, iar in cazul celui de al patrulea, trecerea intr-o functie inferioara. In legatura cu cei doi agenti de la Politi a Rutiera, Consiliul a decis ca unul sa fie destituit din politie, iar celuilalt sa ii fie diminuate drepturile salariale cu cinci la suta pe o perioada de trei luni. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.