Pictor
Varsta: 80 de ani Cu prilejul implinirii a 80 de ani de viata, maestrul Dan Hatmanu a primit Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate, titlul de Cetatean de onoare al judetului Iasi si o placheta omagiala din partea reprezent
Pictor
Varsta: 80 de ani Cu prilejul implinirii a 80 de ani de viata, maestrul Dan Hatmanu a primit Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate, titlul de Cetatean de onoare al judetului Iasi si o placheta omagiala din partea reprezentantilor administratiei locale si judetene. Pictorul a declarat celor prezenti la sedinta festiva organizata in Sala mare a primariei ca se simte ""dator"" ca in curand sa doneze Iasiului o galerie de arta in care sa fie expuse creatiile sale. De asemenea, la ceremonia de marti, maestrul Hatmanu a recompensat cel mai bun student din anul intai al Universitatii de Arte din Iasi, Sectia arte vizuale, cu o bursa anuala. Pentru contributia sa la dezvoltarea culturala a Iasiului, oras care se regaseste in majoritatea picturilor sale, Jurnalul National il declara pe Dan Hatmanu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.