"Din pacate, nu am nicio clarificare de facut deoarece am uitat cine mi-a spus zvonul despre domnul Varujan Vosganian. Imi pare foarte rau ca mi-am pierdut manuscrisele si am uitat cine a fost acea persoana. A fost un zvon ca oricare altul pe care l-
"Din pacate, nu am nicio clarificare de facut deoarece am uitat cine mi-a spus zvonul despre domnul Varujan Vosganian. Imi pare foarte rau ca mi-am pierdut manuscrisele si am uitat cine a fost acea persoana. A fost un zvon ca oricare altul pe care l-am captat in Bucuresti. Imi pare foarte rau pentru domnul Vosganian. Acum trei ani de zile inca mai aveam manuscrisele. Daca aveam datele as fi spus cine a fost persoana (n.r. persoana care a sustinut ca Varujan Vosganian ar fi facut politie politica). Imi cer scuze in fata domnului Vosganian daca dansul nu este culpabil. Imi pare rau." (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.