Finalul meciului UTA - FC National, scor 1-1, a adus proteste vehemente din partea oaspetilor, care au reclamat dur arbitrajul brigazii compuse din Sorin Corpodean, Silviu Buzarnescu si Minoca Rigo, "tunurile" fiind puse pe cei doi asistenti. "Daca S
Finalul meciului UTA - FC National, scor 1-1, a adus proteste vehemente din partea oaspetilor, care au reclamat dur arbitrajul brigazii compuse din Sorin Corpodean, Silviu Buzarnescu si Minoca Rigo, "tunurile" fiind puse pe cei doi asistenti. "Daca Sorin Corpodean ar fi arbitrat corect, am fi castigat, iar domnisoara de la tusa (n.r. - Monica Rigo) ne-a anulat un gol valabil. Echipa mea a fost fortata sa se retraga de cei doi tusieri in prima repriza si de central in repriza a doua. Am avut un gol anulat, un penalty valabil si un penalti care nu a existat acordat gazdelor. A fost viciere de rezultat. Dupa cum a fost arbitrata echipa FC National pana acum, se pare ca nu este vina formatiei gazda, ci este o comanda de la Bucuresti. Din cauza declaratiilor date de presedintele Constantin Iacov, domnul Dragomir nu doarme", a comentat Ion Vladoiu, noul antrenor al "bancarilor". La randul sau, Constantin Iacov, presedintele CA de la FC National, a anuntat ca va lua masuri. "Noi am fost viciati in ultimele meciuri. O sa ajungem sa scoatem echipa de pe teren dupa toate nemultumirile pe care le avem si cu toate greselile din campionat vom face un memoriu la FIFA pentru ca la noi le facem de pomana", a spus Iacov. Reluarile tv nu le dau dreptate insa "bancarilor", fiindca Monica Rigo a ridicat corect fanionul in minutul 50, la golul reusit de Cursaru, iar la faza din minutul 87 Mozacu l-a lovit cu piciorul in fata pe Simion, iar asistentul Buzarnescu a semnalizat infractiunea, Corpodean indicand lovitura de la 11 metri pentru UTA. Un alt meci cu probleme a avut loc la Vaslui, echipa locala impunandu-se in fata Ceahlaului gratie unui gol din ofsaid marcat de Gheorghiu. Totusi, la finalul partidei nu au fost proteste prea vehemente, antrenorul Ion Moldovan declarand ca nu vrea sa acuze pentru ca se teme de suspendari. Sonorul a ramas la minimum si pentru ca Gheorghe Stefan, patronul guraliv al Ceahlaului nu a fost la partida, insa el a atacat vehement arbitrajul in cadrul unor emisiuni fotbalistice de dupa partida. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.