Conducerea FRF va participa astazi, la Targu-Jiu, la un meci demonstrativ in compania unei echipe a clubului Pandurii. Partida va avea loc cu ocazia inaugurarii terenului sintetic al gruparii gorjene. Din selectionata federala, care va fi condu

Conducerea FRF va participa astazi, la Targu-Jiu, la un meci demonstrativ in compania unei echipe a clubului Pandurii. Partida va avea loc cu ocazia inaugurarii terenului sintetic al gruparii gorjene.

Din selectionata federala, care va fi condusa de presedintele Mircea Sandu, vor face parte Alexandru Boc, Stefan Iovan, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Adalbert Kassai si Dumitru Mihalache. De asemenea, in echipa FRF vor aparea si selectionerul primei reprezentative si al celei de tineret, Victor Piturca si Emil Sandoi, ambii avand in trecut legaturi cu echipa din Targu-Jiu. Piturca a evoluat in anii a€™80 la Pandurii, atunci cand echipa gorjeana se afla in esalonul secund. Sandoi a antrenat-o timp de trei ani pe Pandurii si a reusit, pentru prima data in istoria clubului, sa promoveze in prima liga.

OMOLOGARE. De partea cealalta, la Pandurii vor evolua, pe langa presedintele Marin Condescu, antrenorii Eugen Neagoe, Vali David, Florin Bejinaru si Sebastian Moga si tehnicienii de la Centrul de copii si juniori ""Mihai Stelescu"", Dorian Gugu, Constantin Andriuca, Cristi Popescu, Ion Radulescu. Partida demonstrativa va incepe de la ora 14:00 si va fi condusa de presedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Gheorghe Constantin. Presedintele clubului gorjean a declarat ca isi doreste ca in viitor sa dispute meciuri in campionat pe terenul sintetic ce va fi inaugurat astazi. ""Meciul este organizat si pentru a da un exemplu cluburilor mari pentru a investi in infrastructura. Este un teren sintetic de dimensiuni normale, teren ce poate fi omologat si pentru jocuri de Liga 1"", a spus Condescu.

A COSTAT 35.000 DE EURO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.