Real Madrid a trecut sambata de nou-promovata Gimnastic Tarragona cu 3-1, dupa ce gazdele au deschis scorul prin Baudas (29), oaspetii replicand pin reusitele lui Roberto Carlos (43), Ivan Helguera (49) si Robinho (84). La finalul ultimului meci al "
Real Madrid a trecut sambata de nou-promovata Gimnastic Tarragona cu 3-1, dupa ce gazdele au deschis scorul prin Baudas (29), oaspetii replicand pin reusitele lui Roberto Carlos (43), Ivan Helguera (49) si Robinho (84). La finalul ultimului meci al "galacticilor" dinaintea confruntarii cu Steaua, Fabio Capello (foto), antrenorul lui Real, a surprins pe toata lumea, lasand sa se inteleaga ca nu mai are nevoie de David Beckham, devenit rezerva in echipa sa si care negociaza cu sefii madrileni prelungirea angajamentului. "Contractul lui Beckham este problema clubului. Mi-am dat acordul in acest sens. Il consider pe David Beckham ca un mijlocas dreapta, dar am posibilitatea de a pune si alti jucatori pe aceasta pozitie", a spus Capello. Ramanand la adversarii de la mijlocul acestei saptamani ai echipelor romanesti, Besiktas, pe care Dinamo o va infrunta joi in Stefan cel Mare, a remizat ieri dupa amiaza, pe teren propriu, 0-0 cu Sakaryaspor, antepenultima echipa din clasamentul Turciei, desi oaspetii au ramas in inferioritate inca din minutul 28. Hapoel Tel Aviv, echipa care va intalni joi Rapidul in Tara Sfanta, tot in Cupa UEFA, urma sa joace aseara, in fata fanilor proprii, derby-ul local cu Maccabi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.