Dupa egalul rusinos de pe ""Inonu"" cu Sakarya, scor 0-0, cu oaspetii in inferioritate numerica din minutul 23, suporterii lui Besiktas au cerut demisia conducerii clubului si a antrenorului Jean Tigana. In perspectiva debutului in Grupa B a C

Dupa egalul rusinos de pe ""Inonu"" cu Sakarya, scor 0-0, cu oaspetii in inferioritate numerica din minutul 23, suporterii lui Besiktas au cerut demisia conducerii clubului si a antrenorului Jean Tigana.

In perspectiva debutului in Grupa B a Cupei UEFA, programat joi, pe teren propriu, in fata lui Besiktas Istanbul, dinamovistii vor sa profite de degringolada din tabara fostei echipe pregatite de Mircea Lucescu, care trece printr-o perioada neagra.
CRITICI. La finalul meciului de campionat cu Sakaria, scor 0-0, disputat pe ""Inonu"", fanii au cerut vehement demisia conducerii si a antrenorului Jean Tigana. Suporterii ""alb-negrilor"" au incercat sa patrunda la tribuna VIP, unde se aflau oficialii clubului, fiind opriti doar de interventia in forta a politistilor. Presa turca a pus la zid prestatia elevilor lui Jean Tigana. ""Nu au nici o scuza. Nu am mai vazut o asa echipa care sa joace fara pic de suflet. Domnul Tigana sa lase presa in pace si sa se ocupe de jucatori, care nu pot lega doua pase"", a scris Fotomac, care a continuat tirada: ""Besiktas si-a adus suporterii in situatia sa vomite sange. Nu am vazut fotbal pe Inonu, ci comedie"".

SOSIRE. La randul lor, cei de la Hurryiet au titrat: ""A fost un haos total. Besiktas a amintit de o armata dezorganizata, fara comandant. Scorul nu este un accident, ci nepricepere"". Chiar si asa, baskanii nu au anuntat o eventuala demitere a lui Jean Tigana pana la meciul cu Dinamo, dar orice e posibil. Delegatia ""vulturilor"" va sosi la Bucuresti maine, la pranz, urmand a se caza la Hotelul Crowne Plaza. Seara, de la ora 19:30, turcii vor efectua antrenamentul oficial, precedat de o conferinta de presa. Din lot nu va face parte mijlocasul Nobre, accidentat.

AVERTISMENT. Dupa seria de 13 succese consecutive in Liga1, antrenorul dinamovistilor, Mircea Rednic, a declarat pentru Stirile Sportive ale Antenei 1: ""Greul abia acum incepe. Ar fi pacat sa nu continuam parcursul si in Europa, unde se demonstreaza adevarata valoare"". Un alt semnal de alarma pentru Dinamo este revenirea de forma a lui Leverkusen, un alt adversar din Grupa B. Nemtii, dupa eliminarea din Cupa in fata lui Duisburg, au invins in deplasare in Bundesliga, 2-0, la Monchenglanbach. De asemenea, FC Bruges a invins acasa, scor 5-1, pe Mouscron, in timp ce Tottenham a ""remizat"", 0-0, cu Everton, tot pe teren propriu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.