Capul de afis al ""optimilor"" este meciul Rapid - ""U"" Craiova, oltenii fiind una dintre echipele care i-au incurcat cel mai mult pe ""feroviari"" in ultimii zece ani. Al doilea derby al acestei faze este Poli Timisoara - CFR Cluj. Sediul

Capul de afis al ""optimilor"" este meciul Rapid - ""U"" Craiova, oltenii fiind una dintre echipele care i-au incurcat cel mai mult pe ""feroviari"" in ultimii zece ani. Al doilea derby al acestei faze este Poli Timisoara - CFR Cluj.

Sediul FRF a gazduit ieri tragerea la sorti a meciurilor din cadrul optimilor Cupei Romaniei Timisoreana, cele 16 echipe ramase in competitie fiind impartite in trei urne valorice. Capii de serie s-au regasit in prima urna, acestia fiind Dinamo, Steaua, CFR Cluj, FC National si Farul, in timp ce divizionarele celelalte din prima liga au fost plasate in urna B. In cea de-a treia urna s-au regasit formatiile din esalonul secund FC Caracal si Apulum Alba Iulia.

DERBY. Cea mai interesanta partida din aceasta faza este Rapid - ""U"" Craiova. Aflati la 16 puncte departare de Dinamo in campionat, ""visiniii"" pun acum pe primul plan castigarea Cupei. De partea cealalta, chiar daca nu mai este formatia de acum cativa ani, Craiova este in evidenta revenire de forma, asa ca meciul care ar putea avea loc pe Stadionul ""Nicolae Dobrin"" din Pitesti se anunta exploziv. ""Poate nu ma credeti, dar voiam sa cad cu una dintre cele trei mari, pentru ca atunci o sa ne dam seama daca avem forta necesara marii performante. A fost Rapidul, ceea ce e bine, deoarece avem un avantaj moral dupa egalul facut in campionat"", a declarat ieri patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

LEJER. Sarcina cea mai comoda par s-o aiba componentii Stelei, care au picat cu divizionara secunda Apulum Alba Iulia, echipa aflata pe pozitia a noua a seriei a doua a Ligii II. Dinamo va avea parte de un meci mai echilibrat, sortii hotarand sa intalneasca pe Pandurii Targu-Jiu, formatie din ce in ce mai incomoda indiferent de numele adversarilor pe care-i intalnesc gorjenii. ""Este o competitie pretioasa si fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. O echipa care se respecta trebuie sa castige atat Cupa, cat si campionatul"", a declarat directorul sportiv al ""cainilor"", Constantin Danilescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.