Show-biz-ul are nevoie urgenta de improspatare, iar Titus Munteanu a gasit solutia. A descoperit cel putin patru vedete de grupa mijlocie, dar de talie mare, copii cu care realizeaza emisiunea ""Numai cu acordul minorilor"".

Copiii intre 9 si 14 ani nu au vedete care sa-i reprezinte. ""Ii iau drept model pe baietii de la Voltaj sau fetele de la ASIA, care, insa, nu se incadreaza in tronsonul lor de varsta. De aceea m-am gandit sa fac din acesti copii adevarate vedete"", ne-a declarat Titus Munteanu. Cine sunt, asadar, cei patru protagonisti? Veronica Ciornea, Malina Tanase, Mircea Eremia si Serban Chitu sunt ""angajati"" permanent in emisiunea ""Numai cu acordul minorilor"". Prezinta, dar si canta, danseaza si interpreteaza diferite roluri. Au fost chiar si fermieri la un moment dat! Motto-ul lor este inclus chiar in imnul emisiunii: ""Va invitam pe toti la show-ul nostru/Nu lasati parintii sa schimbe postul!"". Din pacate pentru ei, tocmai aici e problema: ""Numai cu acordul minorilor"" se difuzeaza in fiecare duminica dimineata, la 10:00, ora la care nu se uita prea multa lume la televizor.

F(ET)ITE CU CODITE. Copiii urmeaza cursurile unor scoli de muzica. Baietii sunt din Bucuresti, Malina - din Giurgiu, iar ""Fata belea"" vine de la Constanta. Acesta este titlul unei melodii din repertoriul lor, iar personajul in cauza, pe care nu poti sa nu-l remarci din prima clipa, este Veronica, sarea si piperul echipei sau o fetita cu codita (de regula cu doua codite impletite), cum vreti sa-i spuneti. Pe langa o voce cu timbru deosebit, are calitati de veritabila actrita: isi schimba mimica intr-o clipa si trece cu usurinta de la un rol la altul. Nu au ""fite"", desi asa se numeste trupa din care fac parte.

Alaturi de realizatorul Titus Munteanu si producatorul Mariana Cernaianu, din echipa celor mari mai fac parte Marius Teicu, omul responsabil cu muzica si Lusia Smetanina, coregraf. Astfel, trupa Fite e un fel de scoala a vedetelor mai mici, dar cu voci mult mai bune decat multe dintre cantaretele cu CD-ul la purtator. Pacat ca nu face nimeni o ""intrecere"" live, pentru a va da seama cat de mare este diferenta dintre talentul acestor copii si vedetele de carton din show-baz.